Lipolip Afslanktraject

Lipolip programmaLipolip AfslanktrajectLipolip Afslanktraject

Het Lipolip-programma werkt op het volledige lichaam. We focussen ons niet alleen op de voeding maar op je totale gezondheid. Door dit breder aspect voor ogen te houden kan de afbraak van de 'juiste' vetten worden aangepakt. Daarmee bedoelen we het vet dat in de loop der jaren opgeslagen wordt rond de heupen, dijen, buik en bovenarmen. Dit is tevens het vet dat overgewicht veroorzaakt. En dat is net waar de Lipolip-kuur specifiek op werkt.

Het afslankende voedingsprogramma wordt ondersteund door middel van ampullen. De samenstelling van de ampullen is volledig natuurlijk en bevat stoffen die de vetverbranding ondersteunen. Het is een innovatief en revolutionair product met natuurlijke extracten die via de toediening van het mondslijmvlies werken. Het gaat om stoffen die de verbranding ondersteunen zoals L-carnitine en daarnaast ook informatie die op een innovatieve manier ingescand is en een ondersteunende invloed heeft op het regelcentrum in de hersenen. Dit regelcentrum stuurt een aantal functies aan zoals de stofwisseling, eetlust, vetverbranding en je hormonen.

Het resultaat: Het LipoLip-programma draagt bij tot het sterk verminderen van je hongergevoel. Tevens ondersteunt het jouw specifieke noden door meer balans in het lichaam te brengen. Tegelijk helpt het om jouw lichaam aan te sporen om zijn eigen vetvoorraden te verbranden. Het optimaliseren van je spijsverteringsproblemen is hierbij ook essentieel.

Uiteraard is het niet voldoende om alleen de voedingssupplementen in te nemen. Je moet ook je voeding aanpassen doormiddel van een aangepast voedingsplan. Het afslankende voedingsprogramma is nauwkeurig op punt gesteld door een orthomoleculair voedingsdeskundige maakt onlosmakelijk deel uit van het programma.

Waarom kiezen voor Lipolip?

* ondersteunt de afbraak van de juiste vetten

* ondersteunt de stofwisseling en vetverbranding

* verbetert de werking van je vertering en darmen

* ondersteunt het gezond afslanken

* afslanken op lange termijn

* zonder ‘echte’ honger

* bevordert je darmgezondheid

* ondersteunt je orgaanfuncties en je mentale gezondheid

* verbetert kwaaltjes

* energiepeil stijgt opmerkelijk

* ondersteunt je hormoonbalans

* automatisch leer je gezond eten

* natuurlijk en 100% veilig in gebruik