Proteïnedieet Kyalin

Kyalin wrapKyalin noodlesKyalin rijstKyalin reep

Het Kyalin proteïnedieet

Om op een veilige manier wat sneller gewicht te verliezen, werk ik reeds lang met het proteïnedieet.

Dit dieet omvat 3 fases:

Fase 1, de strikte fase:

Gedurende deze fase volg je een strikt schema op basis van een aantal eiwitporties gecombineerd met groenten en vlees of vis. Koolhydraatrijke voedingsmiddelen (zoals brood, aardappelen, pasta, rijst, fruit,…) zijn niet toegelaten. In deze fase geraakt ons lichaam in ketose waardoor we de vetverbranding activeren, de honger valt weg, de energie neemt toe. De Fase duurt min. 10d, afhankelijk van het gewenste gewichtsverlies kan men dit een langere tijd volgen. Het gewichtsverlies kan 1kg tot 2 kg per week zijn.

Fase2, de opbouwfase:

Tijdens deze fase worden voedingsmiddelen opnieuw geïntroduceerd. Fruit, graan- en zetmeelproducten vervangen geleidelijk aan de eiwitsupplementen. Een tweetal Kyalin producten per dag worden gecombineerd met gezonde voeding. Het gewichtsverlies is nog 800g tot 1,2 kg per week. Deze fase kan men volgen totdat het streefgewicht behaald is.

Fase 3, de stabilisatiefase:

In deze derde fase staan zowel graanproducten, fruit en zetmeelproducten standaard op het menu.
Deze fase zal de basis vormen van je nieuwe, gezonde leefstijl. Let op! Deze fase is noodzakelijk om gewichtsbehoud te garanderen.

U heeft uw doel bereikt! Maar vergeet niet, het succes van een langdurig resultaat is enkel gewaarborgd door het naleven van een gezonde voeding. Vanaf nu is het geen dieet, maar een levensstijl. Alles mag, maar met mate.

Voordelen van het Kyalin proteinedieet:

Snel gewichtsverlies en volledig verdwijnen van de honger

Behoud van spiermassa en geen vermoeidheid

Verbetering figuur en huid wordt jonger.

Wetenschappelijk onderbouwd en optimalisatie van de gezondheid

Dieet gemakkelijk te volgen.